Foto: Intercult Corners

På plats

På följande platser kan du möta Kulturrådet/Kreativa Europa Desk Kultur den närmaste tiden för att höra mer om EU-programmet Kreativa Europa.


Göteborg, 28 augusti

INFORMATIONSTRÄFF

Tid: 28 augusti klockan 13-16
Plats: Göteborgs Litteraturhus, Lagerhuset, Heurlins plats 1 Göteborg
Anmälan: senast 17 augusti.

Är du kulturaktör och verksam i Västra Götaland? Vill du arbeta i EU-projekt och planerar att söka stöd inom Kreativa Europa? Då är du varmt välkommen till en informationsträff där du får veta mer om aktuella och kommande utlysningar inom Kreativa Europa. Mötet arrangeras av TILLT.

Elin Rosenström, Kreativa Europa Desk Sverige, finns på plats för att svara på frågor kring ansökningsprocessen och Tiago Prata, internationell projektledare på TILLT, berättar om vilket stöd som erbjuds i ansökningsprocessen genom TILLT:s EU-desk. Dessutom är representanter för projekt som fått EU-finansiering med och berättar om processen och delar med sig av sina erfarenheter.

Träffen är kostnadsfri, men eventuell avbokning ska ske via info@tillt.se senast 24 timmar innan informationstillfället. Det är 500 kronor i no show-avgift om du inte avbokar eller avbokar för sent. Får du sent förhinder kan du överlåta platsen till en kollega.

Mer information hittar du på TILLT:s webbplats. Du kan också höra av dig till Johanna Ivstedt på TILLT, 0721-92 92 02, johanna@tillt.se

Header logo